Σταυροί led κατά παραγγελία

Σταυροί φαρμακείων & ιατρείων led κατά παραγγελία.

Τιμή: € 350,00 - 950,00 + ΦΠΑ

     Πέραν των σταθερών μοντέλων σταυρών για φαρμακεία, η εταιρεία μας κατασκευάζει και σταυρούς led κατόπιν παραγγελίας για ιατρεία, κλινικές και νοσοκομεία. Σταυροί φαρμακείων μεγάλων ή μικρών διαστάσεων, με συνδυασμούς δύο ή τριών χρωμάτων led. Μπορεί να γίνουν κάθε είδους αλλαγές, αναλόγως με τις απαιτήσεις του αμέσως ενδιαφερόμενου ή του επαγγελματία επιγραφοποιού.

Κόκκινος σταυρός led παραγγελία για ιατρεία, κλινικές, νοσοκομεία 90 Χ 90 εκατοστά.

Σταυροί φαρμακείων led, με τις χαμηλότερες τιμές χονδρικής της αγοράς.

Κατασκευάζονται και μοναδικοί τύποι σταυρών για επιγραφοποιούς με αποκλειστικότητα διάθεσης.


     Επιγραφοποιοί... Ζητήστε μας τις προδιαγραφές που θέλετε να έχει ο σταυρός φαρμακείου, που θα εμπορεύεστε και θα υποστηρίξετε. Με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Με άριστη ποιότητα κατασκευής, η πώληση γίνεται εύκολη και οι πελάτες σας μένουν ευχαριστημένοι. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Κόκκινοι σταυροί led ιατρείων - νοσοκομείων - κλινικών.


Κόκκινος σταυρός ιατρείου με ώρα, ημερομηνία, θερμοκρασία.

Σταυρός ιατρείου led 70 Χ 70 εκ. Model: LC70C - Red.

     Κατασκευάζονται κόκκινοι σταυροί πολλά μεγέθη και φωτεινότητες. Ο τύπος και το μέγεθος του σταυρού, μπορεί να καθορισθεί από τις εκάστοτε απαιτήσεις.

Περισσότερα για σταυρούς και επιγραφές ιατρείων.

Σταυροί φαρμακείου με πρόσθετο χρώμα.


Σταυροί φαρμακείων με μπλε κεντρική σειρά led, κατόπιν παραγγελίας, χαμηλή τιμή.

Σταυροί φαρμακείων με μπλε κεντρική σειρά led, χαμηλή τιμή.

     Αν θέλετε επί πλέον χρώματα στο σταυρό σας, πέραν του πράσινου, μπορείτε απλά να μας το ζητήσετε. Η προσθήκη χρώματος, δεν αλλάζει την τελική τιμή του σταυρού. Δυνατότητα επιλογής μεταξύ μπλε, κόκκινου, πορτοκαλί και λευκού πρόσθετου χρώματος. Διαστάσεις σταυρών 45-70-90-105-120 εκατοστά. Άριστη ποιότητα κατασκευής, με πολύ φωτεινά λαμπάκι led. Περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο για όλα τα μεγέθη. Επιλογή τρικ από 24 έτοιμα προγράμματα, δυνατότητα ρύθμισης φωτεινότητας και ταχύτητας.

Πολύ χαμηλές τιμές χονδρικής.

Σταυροί φαρμακείου με λαχανί οθόνη.


Σταυρός φαρμακείου led 90x90 cm με λαχανί οθόνη με όλα τα led αναμμένα.

Σταυρός φαρμακείου led 90x90 cm με λαχανί οθόνη.

     Αν θέλετε διαφορετικό χρώμα οθόνης στο σταυρό σας, πέραν του πράσινου σκούρου, ζητήστε το. Η αλλαγή χρώματος οθόνης, δεν αλλάζει την τελική τιμή του σταυρού. Επιλέξτε διάσταση σταυρού, μέσα από 45-70-90-105-120 εκατοστά. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, με υπέρ φωτεινά λαμπάκι led. Περιλαμβάνεται ασύρματο τηλεχειριστήριο σε όλους τους σταυρούς. Επιλογή μέσα από 24 έτοιμα προγράμματα τρικ με δυνατότητα ρύθμισης ταχύτητας και φωτεινότητας.

Χαμηλές τιμές από την βιοτεχνία μας.

Σταυροί φαρμακείου με εσωτερικό βέλος.


Σταυρός φαρμακείου 90 εκατοστών με ενσωματωμένο κόκκινο βέλος.

Σταυρός φαρμακείου με ενσωματωμένο κόκκινο βέλος στο κέντρο.

     Σταυρός φαρμακείου 90 εκατοστών με κόκκινο βέλος στο εσωτερικό της οθόνης. Το μέγεθος του σταυρού και του βέλους μπορεί να τροποποιηθεί κατόπιν παραγγελίας. Γίνεται δεκτή κάθε αλλαγή στο χρώμα της οθόνης και των led. Η κατεύθυνση του βέλους ορίζεται από τον πελάτη. Η ανάρτηση του σταυρού μπορεί να γίνει με σταθερά πέλματα ή κρεμαστός με ορειβατικούς κρίκους. Περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο για ρύθμιση φωτεινότητας, επιλογή μεταξύ 24 ωρών τρικ και επιλογή ταχύτητας τρικ.

Σταυροί φαρμακείων με περισσότερα χρώματα LED.

Σταυροί φαρμακείων με περισσότερα χρώματα LED.


     Ο συνδυασμός χρωμάτων σε έναν σταυρό φαρμακείου, αποτελείται από μπλε, κόκκινα, πράσινα, λευκά και πορτοκαλί led. Φροντίστε στους συνδυασμούς που θα επιλέξετε να κυριαρχεί πάντα το πράσινο χρώμα.

Σταυροί φαρμακείου led, μεγάλων διαστάσεων κατά παραγγελία με χαμηλές τιμές.

Σταυροί φαρμακείου μεγάλων διαστάσεων.


     Οι σταυροί φαρμακείων LED μεγάλων διαστάσεων χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό του φαρμακείου από πολύ μεγάλη απόσταση 800-1200 μ. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο μέγιστο της διάστασης των σταυρών.

Μικροί σταυροί φαρμακείου led μικρών διαστάσεων κατά παραγγελία πελάτη.

Σταυροί φαρμακείου μικρών διαστάσεων.


     Οι σταυροί φαρμακείων μικρών διαστάσεων χρησιμοποιούνται κυρίως ως συμπληρωματικοί των κυρίως σταυρών. Τοποθετούνται στις πλευρές του φαρμακείου που ο κυρίως σταυρός δεν είναι ορατός και βοηθούν τον πελάτη να εντοπίσει την θέση του φαρμακείου ευκολότερα. Δεν υπάρχει περιορισμός στο ελάχιστο της διάστασης.

Εύκολος τηλεχειρισμός σταυρού φαρμακείου 70-90-100 εκατοστών.

Τηλεχειριστήριο σταυρού φαρμακείου.


     Όλες οι ρυθμίσεις του σταυρού γίνονται από το τηλεχειριστήριο. Επιλογή προγράμματος τρικ, ρύθμιση ταχύτητας τρικ, ρύθμιση φωτεινότητας led. Πλήκτρα on/off και pause.

Οδηγίες χειρισμού σταυρών led

Συσκευασία σταυρών φαρμακείου led.


Όλες οι επιγραφές και οι σταυροί, αποστέλλονται σε ισχυρή ξύλινη συσκευασία.

     Η ξύλινη συσκευασία των σταυρών led είναι απαραίτητη, λόγω της φύσης και ευαισθησίας του προϊόντος. Πρέπει για να είναι είναι ανθεκτική στους κραδασμούς, στις πτώσεις και σε πιέσεις από βάρος κατά την μεταφορά του.

Σταυρός φαρμακείου 100 cm σε βάση.


Σταυρός φαρμακείου led 100 εκατοστών σε βάση στήριξης.

     Κατασκευάζονται ισχυρές βάσεις τοποθέτησης σταυρών led κατά παραγγελία. Στείλτε μας φωτογραφία του σημείου στήριξης και θα σας προτείνουμε το κατάλληλο σχήμα και μέγεθος της βάσης. Άριστη ποιότητα κατασκευής.

Video σταυρών φαρμακείου led.


Λόγω του χαμηλού αριθμού καρέ, το video δεν αντιστοιχεί πλήρως με την πραγματικότητα.

Μετάβαση στην κεντρική σελίδα των σταυρών φαρμακείου. 

Σταυροί φαρμακείων led

     Δείτε όλους τους σταυρούς φαρμακείων led σε λίστα με φωτογραφία, με τιμή και μικρή περιγραφή από την κεντρική τους σελίδα. Μεταβείτε από εκεί μέσω του συνδέσμου, στον αντίστοιχο σταυρό που σας ενδιαφέρει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.