Σήμανση φαρμακείου σταυροί & επιγραφές led

Σήμανση φαρμακείου σταυροί & επιγραφές led.


      Τα προϊόντα σήμανσης με led έχουν καθιερωθεί πλέον στο σύγχρονο φαρμακείο. Αποτελούν το απαραίτητο εργαλείο για την εντυπωσιακή και μέγιστη προβολή του φαρμακείου σας. Είναι εξίσου ορατά και κατά την διάρκεια της ημέρας. Η βιοτεχνία μας κατασκευάζει αξιόπιστα και οικονομικά προϊόντα led για την τέλεια σήμανση του φαρμακείου σας. Παρακάτω θα δείτε τρεις ομάδες προϊόντων και με κλικ στο προτεινόμενο κουμπί κάθε ομάδας, θα μεταφερθείτε στην κεντρική σελίδα των προϊόντων με πληροφορίες και τιμές. Σταυροί φαρμακείων, επιγραφές led και ηλεκτρονικές επιγραφές led είναι τα απαραίτητα εργαλεία του φαρμακοποιού, για την καλόγουστη και αποτελεσματική σήμανση του φαρμακείου του. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται από την Θεσσαλονίκη σε όλη τη Ελλάδα και την Κύπρο, με πολύ χαμηλές τιμές χονδρικής. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

• Σήμανση led φαρμακείων.
• Άριστη ποιότητα κατασκευής.
• Χαμηλές τιμές χονδρικής.

Σήμανση σταυροί φαρμακείων.


Οικονομικός σταυρός φαρμακείου led 100 εκατοστών.

Τηλεχειριζόμενος σταυρός φαρμακείου led 80 εκατοστών, ώρα-θερμοκρασία-ημερομηνία.

Σταυροί φαρμακείων με μπλε κεντρική σειρά led, χαμηλή τιμή.

3d Matrix σταυροί φαρμακείων led, 103 εκατοστών, χαμηλή τιμή.

     Κατασκευάζονται σταυροί φαρμακείου led από το οργανωμένο εργαστήριό μας. Με βαθιά γνώση της τεχνολογίας led, οι σταυροί φαρμακείου που παράγουμε, είναι άριστης ποιότητας και με τα φωτεινότερα λαμπάκια led της αγοράς. Οι προδιαγραφές των σταυρών φαρμακείου led καθορίζονται με μεγάλη αυστηρότητα στην επιλογή των πρώτων υλών, χωρίς συμβιβασμούς στις "απαιτήσεις" των καιρών. Εξαρτήματα τεχνολογίας που δεν παράγονται στην Ελλάδα, εισάγονται από την εταιρεία μας, με κριτήριο την άριστη ποιότητα και όχι απαραίτητα την χαμηλή τιμή. Όλοι οι σταυροί φαρμακείου είναι εφοδιασμένοι με προστασία υπέρτασης και βραχυκυκλώματος. Η εταιρεία μας γνωρίζει καλά τον κλάδο των φαρμακοποιών και ανταποκρίνεται επάξια, με υψηλής ποιότητας προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές χονδρικής.

Περισσότερες πληροφορίες και τιμές για τα προϊόντα σήμανσης Σταυροί φαρμακείων led:

Σταυροί φαρμακείων led

Σήμανση με επιγραφές φαρμακείων.


Επιγραφές φαρμακείου με ανοξείδωτα γράμματα και εμπρόσθιο φωτισμό.

Πρόσοψη επιγραφή φαρμακείου με ανοξείδωτα γράμματα και φωτισμό led.

Επιγραφή led φαρμακείου φίδι γουδί βέλος.

Ηλεκτρονική επιγραφή led, για φαρμακεία μηνύματα και ώρα.

     Φωτεινές επιγραφές led, επιγραφές φαρμακείων led, ταμπέλες, πινακίδες led για κάθε φαρμακείο. Από την Θεσσαλονίκη αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Οι επιγραφές φαρμακείων, κατασκευάζονται με άριστης ποιότητας υλικά. Η αξιολόγηση προμηθευτών των πρώτων υλών γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια και εξασφαλίζουμε μακροβιότερα προϊόντα, χωρίς προβληματική λειτουργία. Κατασκευάζονται φωτεινά μεταλλικά γράμματα led όλων των τύπων, για επιγραφές φαρμακείων σε ανοξείδωτα, γυαλιστερά ή ματ, βάθους 2,5-10 εκατοστών. Αδιάβροχα led modules, τοποθετημένα σε πυκνή διάταξη στο εσωτερικό του 3d γράμματος. Τοποθέτηση εξωτερικά trought hole led στα περιγράμματα. Μεμονωμένα, μπορεί να γίνει τοποθέτηση led στις προσόψεις των γραμμάτων και να αποσταλούν μόνο αυτές, για συνέχεια της παραγωγής από τον επιγραφοποιό. Το ίδιο ισχύει για κάθε τύπο φωτεινής επιγραφής φαρμακείου led. Κοπή και διάτρηση ακρυλικών και μεταλλικών προσόψεων με laser υψηλής ακρίβειας. Ηλεκτροστατική βαφή στα γράμματα αλουμινίου. Δωρεάν πατρόν, για την τοποθέτηση μεμονωμένων γραμμάτων χωρίς μετρήσεις.

• Άριστη ποιότητα κατασκευής επιγραφών φαρμακείου.
• Χαμηλή τιμή χονδρικής.
• Δυνατότητα προσθήκης κάθε λογότυπου στην επιγραφή.
• Γραμματοσειρές φαρμακείων όλων των τύπων.
• Προσθήκη ονοματεπώνυμου στην επιγραφή.
• Χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Περισσότερες πληροφορίες και τιμές για τα προϊόντα επιγραφές φαρμακείων led:

Επιγραφές φαρμακείων

Σήμανση με ηλεκτρονικές επιγραφές φαρμακείων.


Ηλεκτρονικές επιγραφές φαρμακείων - 03.

Ηλεκτρονικές επιγραφές led κυλιόμενου κειμένου για φαρμακεία.

Ηλεκτρονική επιγραφή led, για φαρμακεία μηνύματα και ώρα.

     Κατασκευάζονται ηλεκτρονικές επιγραφές κυλιόμενου κειμένου για φαρμακεία, σε κάθε επιθυμητή διάσταση και χρώμα. Μονής ή διπλής όψεως, άριστης ποιότητας πρώτες ύλες με άψογη εφαρμογή. Σκελετός από ανοδιωμένο αλουμίνιο, με σατινέ φινίρισμα.

Δείτε μεγάλη ποικιλία και τιμές ηλεκτρονικών επιγραφών led για φαρμακεία, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ηλεκτρονικές επιγραφές φαρμακείων

Μετάβαση στην αρχική σελίδα του δικτυακού μας τόπου. 

www.cross-led-sign.com

     Ο δικτυακός μας τόπος που βρίσκεστε τώρα αναφέρεται σε φωτεινές επιγραφές led, ηλεκτρονικές επιγραφές led και σταυρούς φαρμακείων led.

Τα σχόλια είναι κλειστά.