Σταυροί σταντ φαρμακείων

Σταυροί φαρμακείων led σταντ (stand)

Τιμή: € 450,00 - 980,00 + ΦΠΑ

     Σταυρός φαρμακείου σταντ αυτόνομος, φορτιζόμενος, με τηλεχειρισμό. Εδώ και λίγα χρόνια ο σταυρός φαρμακείου σε μορφή σταντ, γίνεται απαραίτητος. Η διευκόλυνση πρόσβασης των πελατών σε φαρμακεία μειωμένης προβολής, γίνεται με σταυρούς αναρτημένους σε γειτονικές οικοδομές και έγκειται στην καλή θέληση των ενοίκων τους. Ο αυτόνομος σταυρός σταντ, λύνει κατά μεγάλο μέρος αυτό το πρόβλημα. Η τοποθέτησή του σε κεντρικό σημείο πάνω στο πεζοδρόμιο, ενημερώνει τους διερχόμενους (με αυτοκίνητο ή πεζούς), για την ύπαρξη φαρμακείου στην κατεύθυνση του βέλους. Φαρμακεία που βρίσκονται σε κεντρικό δρόμο τοποθετούν τον σταυρό σταντ έξω από το κατάστημα (εμπορική τεχνική παρακίνησης), με αποτέλεσμα την αύξηση πελατολογίου, επισκεψιμότητας και του τζίρου τους.

Σταυροί σταντ φαρμακείων led.

Σταυροί φαρμακείων led, με τις χαμηλότερες τιμές χονδρικής της αγοράς.

Σταυρός φαρμακείου led σε μορφή σταντ.


     Εγγύηση για άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη μέρα τοποθέτησής του. Σκοπός του είναι, να στρέφει την προσοχή των περαστικών στην βιτρίνα του φαρμακείου σας και να παρακινεί την επίσκεψή του. Στις μέρες μας ο καταναλωτής είναι “φοβισμένος” και έχει ανάγκη τη παρακίνηση για να ψωνίσει. Η αύξηση της επισκεψιμότητας επιτυγχάνεται μόνο με χρήση των κατάλληλων εργαλείων προώθησης. Η χρήση του σταυρού led σταντ, είναι μία έξυπνη εμπορική κίνηση στην σκακιέρα της αγοράς. Η χρήση του δεν αποτελεί ρίσκο, λόγω της γρήγορης απόσβεσης.

Σταντ φαρμακείου led μονής όψης € 450,00 + ΦΠΑ.


Σταντ φαρμακείου led μονής όψης πλάγια λήψη.

Σταντ φαρμακείου led μονής όψης.

Σταυροί σταντ φαρμακείων led.

     Ανθεκτικός σκελετός από Γερμανικό προφίλ αλουμινίου. Αυτονομία έως 24 ώρες, γρήγορη φόρτιση, συρόμενο με ρόδες. Άριστη ποιότητα κατασκευής.

Σταντ φαρμακείου led διπλής όψης € 750,00 + ΦΠΑ.


Σταντ φαρμακείου led διπλής όψης.

Μεγάλο σταντ φαρμακείου led διπλής όψης.

Επαναφορτιζόμενο σταντ φαρμακείου led διπλής όψης.

     Δεν συγκρίνεται με αντίστοιχα του είδους του. Είτε μονής, είτε διπλής όψης, είναι άριστης ποιότητας κατασκευής, με μεγάλη διάρκεια ζωής στις μπαταρίες και τα led. Σταντ φαρμακείου με Γερμανικό σκελετό και ανθεκτική οθόνη.

Σταντ καταστημάτων led.


Επαναφορτιζόμενα σταντ καταστημάτων led κατά παραγγελία.

Σταντ καταστημάτων led κατά παραγγελία, χαμηλές τιμές.

     Κατασκευάζονται αυτόνομα σταντ καταστημάτων με led κατόπιν παραγγελίας. Δυνατότητα αυτονομίας έως 24 ώρες. Γρήγορη φόρτιση μπαταρίας, άριστη ποιότητα υλικών.

Τηλεχειριστήρια σταντ led.


Τηλεχειριστήριο υπερύθρων επιγραφών led, σταυρών φαρμακείων led.

Εύκολος τηλεχειρισμός σταυρού φαρμακείου 70-90-100 εκατοστών.

     Όλες οι ρυθμίσεις ου σταυρού φαρμακείου σταντ γίνονται από το τηλεχειριστήριο. Επιλογή προγράμματος τρικ, ρύθμιση φωτεινότητας led. Πλήκτρα on και off.

Για επιγραφές φαρμακείων, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Επιγραφές φαρμακείων

Μετάβαση στην κεντρική σελίδα των σταυρών φαρμακείου. 

Σταυροί φαρμακείων led

     Δείτε όλους τους σταυρούς φαρμακείων led σε λίστα με φωτογραφία, με τιμή και μικρή περιγραφή από την κεντρική τους σελίδα. Μεταβείτε από εκεί μέσω του συνδέσμου, στον αντίστοιχο σταυρό που σας ενδιαφέρει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.