Επιγραφές φαρμακείων led

Επιγραφές φαρμακείων led.


     Φωτεινές επιγραφές φαρμακείων led, ταμπέλες, πινακίδες led για κάθε φαρμακείο. Από την Θεσσαλονίκη αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Οι επιγραφές φαρμακείων, κατασκευάζονται με άριστης ποιότητας υλικά. Με αυστηρή αξιολόγηση προμηθευτών των πρώτων υλών, εξασφαλίζουμε μακροβιότερα άριστης ποιότητας προϊόντα, χωρίς προβληματική λειτουργία. Κατασκευάζονται φωτεινά ανοξείδωτα μεταλλικά γράμματα led όλων των τύπων, για επιγραφές φαρμακείων σε γυαλιστερά ή ματ, βάθους 2,5-10 εκατοστών. Αδιάβροχα led modules, τοποθετημένα σε πυκνή διάταξη στο εσωτερικό του 3d γράμματος. Τοποθέτηση εξωτερικά trought hole led στα περιγράμματα. Μεμονωμένα, μπορεί να γίνει τοποθέτηση led στις προσόψεις των γραμμάτων και να αποσταλούν μόνο αυτές, για συνέχεια της παραγωγής από τον επιγραφοποιό. Το ίδιο ισχύει για κάθε τύπο φωτεινής επιγραφής φαρμακείου led. Κοπή και διάτρηση ακρυλικών και μεταλλικών προσόψεων με laser υψηλής ακρίβειας. Ηλεκτροστατική βαφή στα γράμματα αλουμινίου. Δωρεάν πατρόν, για την τοποθέτηση μεμονωμένων γραμμάτων χωρίς μετρήσεις.

• Άριστη ποιότητα κατασκευής επιγραφών φαρμακείου.
• Χαμηλή τιμή χονδρικής.
• Δυνατότητα προσθήκης κάθε λογότυπου στην επιγραφή.
• Γραμματοσειρές φαρμακείων όλων των τύπων.
• Προσθήκη ονοματεπώνυμου στην επιγραφή.
• Χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Φίδι γουδί επιγραφές φαρμακείων led - 02.

Αποστολή επιγραφών φαρμακείου, σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Επιγραφές φαρμακείων με τεχνολογία led.


      Η αντικατάσταση της παλιάς τεχνολογίας επιγραφής, με επιγραφή φαρμακείου τεχνολογίας led, κάθε άλλο παρά δαπάνη μπορεί να θεωρηθεί. Με κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, έως και δέκα φορές μικρότερη από κάθε άλλη συμβατική τεχνολογία, πετυχαίνουμε μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων, με ορατά τα αποτελέσματα από τον επόμενο λογαριασμό του ηλεκτρικού. Η απόσβεση της αγοράς γίνεται από τον πρώτο χρόνο. Η ιδιότητα των ειδικών τύπων επιγραφών φαρμακείου led να φαίνονται ακόμα και την ημέρα, τις δίνει πολύ μεγαλύτερη εμπορική αξία, δεδομένου ότι το φαρμακείο λειτουργεί περισσότερο την ημέρα, με εξαίρεση τις διανυκτερεύσεις.

• Επιγραφές φαρμακείων με τεχνολογία led.
• Μεγάλη εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.
• Απόσβεση αγοράς από τον πρώτο χρόνο.
• Ορατές μέρα και νύχτα.

Επιγραφή φαρμακείου led inox με οπίσθιο φωτισμό led.


Επιγραφές φαρμακείων led inox με ισχυρό οπίσθιο φωτισμό led.

     Κατασκευάζεται επιγραφές φαρμακείων και αποστέλλεται σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Ολοκληρωμένη παραγωγή φωτεινών γραμμάτων για φαρμακεία με τεχνολογία led, έτοιμα για τοποθέτηση. Φωτεινά γράμματα led όλων των τύπων αποκλειστικά για φαρμακεία. Εμπρόσθιου, οπίσθιου ή εξωτερικού φωτισμού. Τα γράμματα μπορούν να τοποθετηθούν στην πρόσοψη του φαρμακείου επάνω σε μπάρες ή απευθείας σε τοίχο, ανάλογα με τον τύπο της επιγραφής. Τα μεμονωμένα γράμματα παραδίδονται με δωρεάν πατρόν, για πολύ εύκολη τοποθέτηση χωρίς μετρήσεις. Κοπή όλων των μερών με laser μεγάλης ακρίβειας. Με μικρό κόστος μεταφορικών και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, έχετε στα χέρια σας την πιο οικονομική και άριστης ποιότητας επιγραφή φαρμακείου .

Επιγραφή φαρμακείου με ανοξείδωτα γράμματα και εμπρόσθιο φωτισμό πολύ φωτεινών led.


Σε πολύ χαμηλή τιμή χονδρικής.

Επιγραφές φαρμακείου με ανοξείδωτα γράμματα και εμπρόσθιο φωτισμό.

     Φωτεινά γράμματα led 3d για επιγραφές φαρμακείων,  με σώμα ανοξείδωτο χάλυβα, με πάτο γαλβανιζέ και ακρυλική πρόσοψη. Άριστη εφαρμογή των μερών και υψηλή φωτεινότητα led. Όλα τα μέρη κόβονται με laser μεγάλης ακρίβειας. Τοποθετούνται απευθείας σε τοίχο ή σε ανοξείδωτες μπάρες ή βαμμένη διάτρητη λαμαρίνα. Δωρεάν πατρόν τοποθέτησης των μεταλλικών γραμμάτων. Κατασκευάζονται φωτεινά γράμματα για επιγραφές φαρμακείων, με λαμπάκια led τοποθετημένα στο περίγραμμα της πρόσοψης. Η απόσταση των led ποικίλει από 5-25 χιλιοστά. Όλα τα χρώματα led είναι διαθέσιμα. Η φωτεινότητα των led μπορεί να γίνει και ρυθμιζόμενη. Επιγραφές φαρμακείων με κοπή και διάτρηση σε laser μεγάλης ακρίβειας. Δωρεάν πατρόν τοποθέτησης των μεταλλικών 3d γραμμάτων led για ακρίβεια στην τοποθέτηση.

Επιγραφές φαρμακείων με πυκνή διάταξη των led για τον μέγιστο δυνατό φωτισμό.

Πυκνή διάταξη των led στο εσωτερικό των γραμμάτων, για τον μέγιστο δυνατό φωτισμό.

     Πέραν της εμφάνισης μιας επιγραφής φαρμακείου, μεγάλη σημασία έχει ο αριθμός και η φωτεινότητα των led, που τοποθετούνται στο εσωτερικό των γραμμάτων. Μία επιγραφή φαρμακείου δεν αρκεί να είναι μόνο φθηνή, αλλά να παρέχει και τον μέγιστο δυνατό φωτισμό.

Φωτεινά μεταλλικά ανοξείδωτα γράμματα επιγραφής ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, με εξωτερικά λαμπάκια led, σε μπάρες. Βάθος γράμματος 9-10 εκ.


Φωτεινά μεταλλικά ανοξείδωτα γράμματα επιγραφής ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.

Λαμπάκια led, τοποθετημένα στο περίγραμμα πρόσοψης, του γράμματος Φ.

Λαμπάκια led, τοποθετημένα στο περίγραμμα πρόσοψης, του γράμματος Μ.

Λαμπάκια led, τοποθετημένα στο περίγραμμα πρόσοψης, του γράμματος Κ.

Λαμπάκια led, τοποθετημένα στο περίγραμμα πρόσοψης, του γράμματος Ο.

Επιγραφή κουτιαστά γράμματα φαρμακείου με εξωτερικό φωτισμό led, ορατού μέρα και νύχτα όπως των σταυρών led.

     Εφαρμογή σε μετόπη φαρμακείου, ανοξείδωτα γράμματα με εξωτερικά τοποθετημένα τα led. Φωτεινά μεταλλικά γράμματα, κατασκευασμένα από γυαλιστερό ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας. Ακρυλική πρόσοψη μεγάλης φώτο-αγωγιμότητας, με αντοχή στη ηλιακή ακτινοβολία του χρώματος και του υλικού. Αδιάβροχα και πολύ φωτεινά led. Κοπή όλων των μερών με laser μεγάλης ακρίβειας. Κατασκευάζονται ακρυλικά γράμματα με εξωτερικά λαμπάκια led, για σόκορα ανοξείδωτα γράμματα ή αλουμινίου στους επαγγελματίες επιγραφοποιούς. Επιγραφές φαρμακείων με χαμηλές τιμές χονδρικής και άριστη ποιότητα κατασκευής. Τα γράμματα led μπορεί να υποστηριχθούν και με το κατάλληλο τροφοδοτικό. Τεχνική υποστήριξη σε όλη την φάση παραγωγής και τοποθέτησης της επιγραφής φαρμακείου.

 Επιγραφές φαρμακείων με φωτισμό led. Μεταλλικά ανοξείδωτα γράμματα βάθους 9-10 εκ. και ύψους 45 εκ.


Πρόσοψη επιγραφή φαρμακείου με ανοξείδωτα γράμματα και φωτισμό led.

Επιγραφή φαρμακείου led ανοξείδωτα γράμματα 45 εκατοστών.

Φωτεινές επιγραφές φαρμακείων τεχνολογίας led,με ανοξείδωτα γράμματα και ακρυλική πράσινη πρόσοψη.

Επιγραφές φαρμακείων led με ανοξείδωτα γράμματα.

     Φωτεινά ανοξείδωτα γράμματα επιγραφής φαρμακείου βάθους 9-10 εκατοστών με εσωτερικό φωτισμό led. Η επιγραφή περιλαμβάνει μεγάλο τρισδιάστατο ακρυλικό σταυρό με εσωτερικό φωτισμό led. Το ονοματεπώνυμο φαρμακοποιού αποτελείται από μη φωτιζόμενα, ακρυλικά, γυαλιστερά γράμματα, πάχους 3 χιλιοστών. Τα ακρυλικά τμήματα της επιγραφής είναι από άριστης ποιότητας υλικό, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες. Όλη η επιγραφή του φαρμακείου είναι αδιάβροχη και τα μεταλλικά μέρη αποτελούνται από ανοξείδωτο χάλυβα. Η εγκατάσταση της επιγραφής γίνεται πολύ εύκολα, αφού συνοδεύεται με πατρόν τοποθέτησης και οδηγίες διάτρησης. Η συγκεκριμένη επιγραφή φαρμακείου, είναι τοποθετημένη σε τοίχο από γυψοσανίδα. Η τοποθέτηση γίνεται και απ΄ευθείας σε μπετόν, φυσικά με τις κατάλληλες οδηγίες.

Κατασκευή σε όλες τις διαστάσεις και γραμματοσειρά, με τις χαμηλότερες τιμές χονδρικής της αγοράς.

 Φωτεινές επιγραφές φαρμακείων led. Μεταλλικά ανοξείδωτα γράμματα βάθους 9-10 εκ. και ύψους 30-50 εκ. τοποθετημένα σε μπάρες.


Γράμματα φαρμακείων led τοποθετημένα σε μπάρες αλουμινίου και ισχυρό εσωτερικό φωτισμό led.

Περιλαμβάνονται βάσεις ανάρτησης για τις επιγραφές φαρμακείων led σε μπάρες.

Επιγραφές φαρμακείων με εσωτερικό φωτισμό led σε μπάρες αλουμινίου με διπλά τοιχώματα για μέγιστη ακαμψία.

Άριστη ποιότητα κατασκευής επιγραφών φαρμακείου led με μπάρες ανοδιωμένου αλουμινίου, με πολύ χαμηλές τιμές.

Επιγραφές φαρμακείων led τοποθετημένα σε μπάρες ανοδιωμένου αλουμινίου, με μεταλλικά ανοξείδωτα γράμματα.

     Μεταλλικά ανοξείδωτα γράμματα επιγραφής φαρμακείου βάθους 9 εκατοστών με ομοιόμορφο εσωτερικό φωτισμό led. Τα ακρυλικά τμήματα της επιγραφής είναι από άριστης ποιότητας υλικό, Ισπανικής προέλευσης, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και στις καιρικές συνθήκες. Όλη η επιγραφή του φαρμακείου led, είναι αδιάβροχη και τα μεταλλικά μέρη αποτελούνται από ανοξείδωτο χάλυβα, γυαλιστερό ή ματ. Η εγκατάσταση της επιγραφής γίνεται πολύ εύκολα, αφού αποστέλλεται έτοιμη με τα γράμματα τοποθετημένα στις μπάρες. Η συγκεκριμένη επιγραφή φαρμακείου, μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο, γυψοσανίδα ή μπροστά από τζαμαρία. Συνοδεύεται βέβαια, με τις κατάλληλες βάσεις ανάρτησης. Οι μπάρες είναι διαμέτρου 4 εκατοστών. Αποτελούνται από ανοδιωμένο αλουμίνιο, με διπλά τοιχώματα για μέγιστη ακαμψία. Δεν μαυρίζουν, δεν θαμπώνουν, δεν σκουριάζουν και καθαρίζονται εύκολα, ακόμη και με διαλυτικό.

Περισσότερες από 100 γραμματοσειρές για να διαλέξετε, πολύ χαμηλές τιμές χονδρικής.

Επιγραφή φαρμακείου λευκά γράμματα.


Επιγραφή φαρμακείου με λευκή πρόσοψη και πλαϊνό.

Επιγραφή φαρμακείου led με λευκή πρόσοψη και λευκό μεταλλικό πλαϊνό.

Επιγραφή φαρμακείου με εσωτερικό φωτισμό λευκό led με λευκό μεταλλικό πλαϊνό.

Επιγραφή φαρμακείου led με λευκό μεταλλικό πλαϊνό πάχους 4 εκατοστών.

Λευκά φωτεινά γράμματα φαρμακείο, με λευκή ακρυλική πρόσοψη και λευκό μεταλλικό πλαϊνό.

     Πολύ φωτεινά λευκά γράμματα ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ με οποιαδήποτε γραμματοσειρά. Το πλαϊνό του γράμματος είναι μεταλλικό με ηλεκτροστατική βαφή χρώματος λευκού. Το πάχος του πλαϊνού κυμαίνεται μεταξύ 4-10 εκατοστών, ανάλογο του ύψους γράμματος. Η πρόσοψη είναι λευκή ακρυλική με υψηλή φώτο αγωγιμότητα. Ο εσωτερικός φωτισμός γίνεται με λευκά SAMSUNG led μεγάλης αντοχής και φωτεινότητας.

Προσφορά οικονομικές επιγραφές φαρμακείων led τύπου slim.


Επιγραφές φαρμακείων, με την χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Βάσεις τοποθέτησης επιγραφής, έτοιμες για εύκολη τοποθέτηση.

Επιγραφή φαρμακείου led τύπου slim, σε πολύ χαμηλή τιμή.

Άριστη ποιότητα κατασκευής επιγραφής φαρμακείου slim.

Επιγραφή φαρμακείου LED με λευκό φωτισμό, εύκολη τοποθέτηση.

Επιγραφή φαρμακείου LED με λευκό φωτισμό.

Πλαϊνό γράμματος επιγραφής, 2,5 εκατοστά.

Πολύ ελαφρά, για εύκολη τοποθέτηση.

     Κατασκευάζουμε επιγραφές φαρμακείων led οικονομικού τύπου slim, στην γραμματοσειρά που σας αρέσει. Με την χαμηλότερη τιμή της αγοράς, μπορείτε να αποκτήσετε μία αξιόπιστη και πολύ όμορφη επιγραφή led για το φαρμακείο σας, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία. Τα γράμματα της επιγραφής, τοποθετούνται απ΄ευθείας στην πρόσοψη του φαρμακείου ή πάνω σε μεταλλικές μπάρες. Η πρόσοψη του γράμματος αποτελείται από πολύ φωτοαγώγιμο ακρυλικό υψηλής ποιότητας και αντοχής στην ηλιακή ακτινοβολία. Το πλαϊνό του γράμματος αποτελείται από αλουμίνιο με ειδική διάφανη επίστρωση, που το προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες. Οι μπάρες είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο, με επί πλέον εσωτερικό κύλινδρο ενίσχυσης, για την αποφυγή παραμορφώσεων. Η επίστρωση στις μπάρες, δεν λεκιάζει όπως στις ανοξείδωτες και παραμένουν καινούριες, όπως την πρώτη μέρα που τοποθετήσατε την επιγραφή για το φαρμακείο σας.

Τύποι φωτισμού γραμμάτων slim για επιγραφές φαρμακείων:

Γράμμα Μ με εσωτερικό φωτισμό πράσινα led.

Επιγραφή φαρμακείου led - 02.

Γράμμα με εξωτερικό φωτισμό led στο εσωτερικό και εξωτερικό περίγραμμα. Ορατός φωτισμός ημέρα και νύχτα.

Επιγραφή φαρμακείου led 3-3,5 μ.

Τιμή: € 670,00 + ΦΠΑ


Ύψος επιγραφής από 40 έως 45 εκατοστά.

Επιγραφή φαρμακείου led 3m μήκος - 45cm ύψος - 02.

Επιλογή από 35 σχέδια για να διαλέξετε.
Δυνατότητα κατασκευής και με δικά σας σχέδια, λογότυπα και χρώματα.

     Επιγραφή ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ led με φίδι-γουδί και σταυρό. Πρόσοψη από ανθεκτικό πράσινο plexiglass και πλαίσιο από ανοδιωμένο αλουμίνιο πάχους 10,5 εκατοστών. Πολύ φωτεινά λαμπάκια led, σχηματίζουν σε πυκνή διάταξη το περιεχόμενο της επιγραφής. Είναι ορατή ημέρα και νύχτα, όπως ένας σταυρός φαρμακείου led. Η επιλογή της συγκεκριμένης επιγραφής αποτελεί μοντέρνα, αξιόπιστη και οικονομική λύση. Η τοποθέτησή της είναι πανεύκολη και δεν χρειάζεται ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Επιγραφή φαρμακείου led 3m μήκος - 45cm ύψος - 01.Επιγραφή φαρμακείου led 3m μήκος - 45cm ύψος - 03.Επιγραφή φαρμακείου led 3m μήκος - 45cm ύψος - 04.

Πλαίσιο από ανοδιωμένο αλουμίνιο.Επιγραφή φαρμακείου led 3m μήκος - 45cm ύψος - 09.

Επιγραφή φαρμακείου led 3m μήκος - 45cm ύψος - 05.

Επιγραφή φαρμακείου led 3m μήκος - 45cm ύψος - 06.

Επιγραφή φαρμακείου led 3m μήκος - 45cm ύψος - 07.

Επιγραφή φαρμακείου led 3m μήκος - 45cm ύψος - 08.

Άριστη ποιότητα κατασκευής, σε πολύ χαμηλή τιμή.

Τεχνική υποστήριξη σε όλες τις φάσεις μελέτης και τοποθέτησης μιας επιγραφής φαρμακείου. Δείτε παρακάτω:

Γραμματοσειρές για επιγραφή φαρμακείου led.

100+ Γραμματοσειρές για επιγραφή φαρμακείου led.


     Ανάλογα με το ύφος της επιγραφής led, θα προτείνουμε τύπους γραμματοσειρών που ταιριάζουν με το ύφος και την αισθητική του φαρμακείου σας. Βλέπετε μόνο μερικές από τις γραμματοσειρές που διαθέτουμε, για επιγραφές φαρμακείων. Επίσης κατασκευάζουμε και κάθε άλλο τύπο γραμματοσειράς που θα μας προτείνετε.

Δωρεάν μελέτη τοποθέτησης επιγραφής φαρμακείου, για τις απαραίτητες αναλογίες διαστάσεων επιγραφής.

Δωρεάν μελέτη τοποθέτησης επιγραφής φαρμακείου, για τις απαραίτητες αναλογίες διαστάσεων επιγραφής.


     Η επιλογή του ύψους των γραμμάτων και του συνολικού μήκους της επιγραφής, δεν πρέπει να γίνει τυχαία και με φαντασία. Καμία επιγραφή δεν πρέπει να τοποθετείται χωρίς την στοιχειώδη μελέτη. Στο στάδιο αυτό, καθορίζεται η πρέπουσα αναλογία της επιγραφής σε σχέση με την πρόσοψη, το μήκος της επιγραφής, το ύψος και η απόσταση των γραμμάτων μεταξύ τους. Δώστε μεγάλη σημασία σε αυτό το στάδιο και θα αποφύγετε κάθε αντιαισθητικό αποτέλεσμα.

Δωρεάν πατρόν τοποθέτησης επιγραφής φαρμακείου.

Δωρεάν πατρόν τοποθέτησης επιγραφής φαρμακείου.


     Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης, παραδίδεται δωρεάν πατρόν τοποθέτησης της επιγραφής. Το πατρόν περιλαμβάνει το ίχνος του γράμματος, τα σημεία τοποθέτησης στηριγμάτων (ούπα) των γραμμάτων και τα σημεία εισόδου-εξόδου του καλωδίου από το γράμμα. Με αυτόν τον τρόπο, όλη η προετοιμασία γίνεται χωρίς να πιάσετε καθόλου τα γράμματα στα χέρια σας. Έτσι θα έχετε τα γράμματα τοποθετημένα με ακρίβεια στην προβλεπόμενη θέση, χωρίς πολλές μετρήσεις και περιττή ταλαιπωρία.

Πρόσθετη σήμανση φαρμακείων. Δείτε παρακάτω:

Lightbox led για το φαρμακείο σας σε κάθε διάσταση. Τύπος slim.


Lightbox led για φαρμακεία τοποθετημένα στα ράφια.

Lightbox led για φαρμακεία τύπος slim.

Lightbox για φαρμακεία, φωτισμός με ταινία led.

     Λεπτά και πολύ φωτεινά led lightbox για ράφια φαρμακείων. Το θέμα εκτυπώνεται σε απλό χαρτί. Τοποθετείται και αλλάζει πολύ εύκολα από τα ανοιγόμενα πλαϊνά. Ανοδιωμένο προφίλ αλουμινίου που δεν λεκιάζει. Ο φωτισμός γίνεται με ταινία led πυκνής διάταξης, για μέγιστη απόδοση. Ειδικό προστατευτικό διάφανο κάλυμμα εκτύπωσης. Με φίλτρο UV, για εκτύπωση χωρίς ξεθώριασμα στο πέρασμα του χρόνου. Κατασκευάζονται σε κάθε επιθυμητή διάσταση.

Πολύ χαμηλές τιμές.

Πρόσθετες επιγραφές φαρμακείων led, σε πολλούς τύπους.


Επιγραφή φαρμακείου, φίδι - γουδί με led, τύπος slim.

Επιγραφή led φαρμακείου φίδι γουδί βέλος.Άριστη ποιότητα κατασκευής, σε πολύ χαμηλή τιμή.

Επιγραφή με λαμπάκια led και ένδειξη ομοιοπαθητικά φάρμακα.Διπλής όψεως επιγραφή ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ led 100 x 20 εκατοστά, σταθερά αναμμένη ή να αναβοσβήνει.

     Κατασκευάζουμε επιγραφές led για φαρμακεία, σταθερού και κυλιόμενου μηνύματος, σε όλους τους τύπους και διαστάσεις. Πείτε μας το σκεπτικό της δική σας πινακίδας και θα κάνουμε τις καταλληλότερες προτάσεις. Η σήμανση του φαρμακείου με επιγραφές led, αποτελεί την ιδανική και οικονομικότερη λύση. Χωρίς να σπαταληθούν πολλά χρήματα, έχουμε μία εντυπωσιακή επιγραφή που είναι διακριτή από πολύ μακρυά. Κάθε ταμπέλα αποτελείται από έως και χιλιάδες υπέρλαμπρα λαμπάκια led, που σχηματίχουν τις λέξεις και τα σχέδιά της. Έχει τις ίδιες ιδιότητες φωτισμού με τους σταυρούς φαρμακείων. Τα υψηλής ποιότητας led, εγγυώνται την μακροβιότητα της επιγραφής. Οι ταμπέλες είναι μονοκόμματες και η τοποθέτησή τους γίνεται πολύ εύκολα. Όλες οι επιγραφές και ο σταυρός κατασκευάζονται με τα ίδια υλικά. Έτσι έχετε την απαραίτητη ομοιογένεια της σήμανσης στο φαρμακείο. Προσθέστε το λογότυπο και το ονοματεπώνυμο, χωρίς επιπλέον κόστος.

Πυλώνες φαρμακείων.


Μικρός πυλώνας φαρμακείου 2 μέτρων με σταυρό 90 Χ 90 εκατοστών.

Μεταλλικός πυλώνας φαρμακείου με σταυρό led 90 εκατοστών και ρολόι - θερμόμετρο.

Σταυρός φαρμακείου 3d Matrix 103Χ103 εκ. πάνω σε πυλώνα 3 μέτρων.

Κατασκευή πυλώνων φαρμακείου σε κάθε τύπο και διάσταση με πολύ χαμηλές τιμές και άριστη ποιότητα.

Video επιγραφές φαρμακείων.


Λόγω του χαμηλού αριθμού καρέ, το video δεν αντιστοιχεί πλήρως με την πραγματικότητα.

Ηλεκτρονικές επιγραφές led κυλιόμενου κειμένου, για φαρμακεία.


Σταυροί led με logo ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ 100 εκατοστών κίτρινα και πράσινα led.

Όλες οι ηλεκτρονικές επιγραφές led περιλαμβάνουν standard ένδειξη ώρας.

Ηλεκτρονικές επιγραφές led κυλιόμενου κειμένου για φαρμακεία.

Ηλεκτρονική επιγραφή led, για φαρμακεία μηνύματα και ώρα.

     Κατασκευάζονται ηλεκτρονικές επιγραφές κυλιόμενου κειμένου για φαρμακεία, σε κάθε επιθυμητή διάσταση. Μονής ή διπλής όψεως, άριστης ποιότητας πρώτες ύλες με άψογη εφαρμογή. Σκελετός από ανοδιωμένο αλουμίνιο, με σατινέ φινίρισμα. Προστασία οθόνης led από σκόνη και βροχή με διάφανο ακρυλικό κάλυμμα. Τύπος ανάρτησης επιγραφής, κρεμαστή ή σταθερή με πέλματα. Χρήση για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Εύκολο πρόγραμμα δημιουργίας μηνυμάτων. Δωρεάν εγκατάσταση στα πρώτα σας μηνύματα. Πολύ εύκολη τοποθέτηση.

Χαμηλές τιμές χονδρικής.

Σταυροί φαρμακείων.


Οικονομικός σταυρός φαρμακείου led 100 εκατοστών.

Τηλεχειριζόμενος σταυρός φαρμακείου led 80 εκατοστών, ώρα-θερμοκρασία-ημερομηνία.

Σταυροί φαρμακείων με μπλε κεντρική σειρά led, χαμηλή τιμή.

3d Matrix σταυροί φαρμακείων led, 103 εκατοστών, χαμηλή τιμή.

     Κατασκευάζονται σταυροί φαρμακείου led από το οργανωμένο εργαστήριό μας. Με βαθιά γνώση της τεχνολογίας led, οι σταυροί φαρμακείου που παράγουμε, είναι άριστης ποιότητας και με τα φωτεινότερα λαμπάκια led της αγοράς. Οι προδιαγραφές των σταυρών φαρμακείου led καθορίζονται με μεγάλη αυστηρότητα στην επιλογή των πρώτων υλών, χωρίς συμβιβασμούς στις "απαιτήσεις" των καιρών. Εξαρτήματα τεχνολογίας που δεν παράγονται στην Ελλάδα, εισάγονται από την εταιρεία μας, με κριτήριο την άριστη ποιότητα και όχι απαραίτητα την χαμηλή τιμή. Όλοι οι σταυροί φαρμακείου είναι εφοδιασμένοι με προστασία υπέρτασης και βραχυκυκλώματος. Η εταιρεία μας γνωρίζει καλά τον κλάδο των φαρμακοποιών και ανταποκρίνεται επάξια, με υψηλής ποιότητας προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές χονδρικής.

Μετάβαση στην κεντρική σελίδα επιγραφών led. 

Επιγραφές led

     Η κεντρική σελίδα επιγραφών led περιλαμβάνει κατάλογο με φωτογραφίες, σχόλια και συνδέσμους, επιγραφών led.

Τα σχόλια είναι κλειστά.