Οδηγίες τοποθέτησης σταυρού φαρμακείων led

Οδηγίες τοποθέτησης σταυρού φαρμακείων LED.

Τοποθέτηση σταυρού φαρμακείων.


Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες τοποθέτησης των σταυρών φαρμακείων.

     Οι οδηγίες είναι συμπληρωματικές και απευθύνονται αποκλειστικά σε εξειδικευμένα άτομα, επαγγελματίες με εμπειρία και άδεια για αντίστοιχες εργασίες. Μην επιχειρήσετε να τοποθετήσετε τον σταυρό μόνοι σας ως ιδιώτες. Η κακή στερέωση του σταυρού, έχει σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν άνθρωποι από την πτώση του. Ο σταυρός πρέπει να είναι τόσο καλά στερεωμένος, ώστε να αντέχει σε πολύ ισχυρούς ανέμους, καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου χρήσης του. Η ηλεκτρολογική σύνδεση πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από αδειούχο ηλεκτρολόγο, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Σε καμία περίπτωση, μην εμπιστευθείτε την ασφάλεια των περαστικών και την δική σας σε μη έμπιστο, ανειδίκευτο και άπειρο τεχνικό προσωπικό.

Στερέωση σταυρού LED στον πλαϊνό τοίχο του φαρμακείου.


Ελάχιστο ύψος τοποθέτησης του σταυρού είναι τα τρία μέτρα.

Τρυπήστε τουλάχιστον 20 εκατοστά πιο μέσα από τις ακμές της κολόνας.

Ο σταυρός φαρμακείου δεν πρέπει να προεξέχει από την νοητή γραμμή του όγκου του κτιρίου.

Απαιτούνται για την στερέωση 4 καρφωτά στριφόνια για μπετόν, διαμέτρου 10 χιλιοστών και μήκος 15 εκατοστών.

     Το κάτω μέρος του σταυρού πρέπει να απέχει από το έδαφος τουλάχιστον 3 μέτρα. Φροντίστε η στερέωση του σταυρού, να γίνει σε σημεία του κτιρίου όπου υπάρχει μπετόν (όχι στερέωση στα τούβλα). Συνήθως στις γωνίες του κτιρίου υπάρχουν κολόνες από μπετόν. Το πάνω μέρος του σταυρού να απέχει 10 εκατοστά από την οροφή. Ο σταυρός δεν πρέπει να προεξέχει από την νοητή γραμμή του όγκου της οικοδομής. Δεν επιτρέπεται από την κείμενη νομοθεσία. Απαιτούνται για την στερέωση 4 καρφωτά στριφόνια για μπετόν, διαμέτρου 10 χιλιοστών και μήκους τουλάχιστον 15 εκατοστών, τα οποία παρέχονται. Τρυπήστε τουλάχιστον 20 εκατοστά πιο μέσα από τις ακμές της κολόνας.

Στερέωση σταυρού LED κάτω από μπαλκόνι.


Το κάτω μέρος του σταυρού, πρέπει να απέχει από το έδαφος τουλάχιστον τρία μέτρα.

Τρυπήστε τουλάχιστον 20 εκατοστά μέσα από τις ακμές του μπαλκονιού.

Ο σταυρός δεν πρέπει να προεξέχει από την νοητή γραμμή του όγκου της οικοδομής.

Απαιτούνται για την στερέωση 4 καρφωτά στριφόνια για μπετόν, διαμέτρου 10 χιλιοστών και μήκος τουλάχιστον 12 εκατοστών.

     Το κάτω μέρος του σταυρού πρέπει να απέχει από το έδαφος τουλάχιστον 3 μέτρα. Τα μπαλκόνια συνήθως κατασκευάζονται από μπετόν. Τρυπήστε μόνο αν είναι από μπετόν, τουλάχιστον 20 εκατοστά πιο μέσα από τις ακμές του μπαλκονιού. Ο σταυρός δεν πρέπει να προεξέχει από την νοητή γραμμή του όγκου της οικοδομής. Δεν επιτρέπεται από την κείμενη νομοθεσία. Απαιτούνται για την στερέωση, 4 καρφωτά στριφόνια μπετόν, διαμέτρου 10mm και μήκους 15cm, τα οποία παρέχονται.

Στριφόνια στήριξης σταυρού LED.


Μεταλλικά στριφόνια στήριξης σταυρού φαρμακείου led.

     Για να στηρίξετε καλά τον σταυρό, πρέπει το υπόστρωμα να είναι από μπετόν. Τα στριφόνια να είναι γαλβανιζέ, τύπου καρφωτά για μπετόν. Διάμετρος 10 χιλιοστών και μήκος 15 εκατοστών. Μην χρησιμοποιήσετε μικρότερες διαστάσεις. Όταν καρφώνετε τα στριφόνια, πρέπει να μπαίνουν με σχετική δυσκολία. Μόνο έτσι θεωρείται ότι δεν αλλοιώθηκε η διάμετρος της τρύπας κατά την διάρκεια της διάνοιξης. Το στριφόνι δεν πρέπει να γυρίζει “τρελά”, όταν το βιδώνετε.

Πέλματα ανάρτησης σταυρού.


Μεταλλική βάση στήριξης σταυρού φαρμακείου led.

     Για να ανοίξετε τρύπες στο μπετόν, χρησιμοποιήστε αρχικά τρυπάνι μικρότερης διαμέτρου των 10 χιλιοστών, π.χ. 8 χιλιοστών. Αφού ανοίξετε και τις τέσσερις μικρές τρύπες, βάλτε το τρυπάνι των 10 χιλιοστών και επαναλάβετε την διάτρηση. Με αυτήν την τεχνική η τελική διάμετρος της τρύπας δεν θα αλλοιωθεί. Οι τρύπες να είναι βαθιές. Μετά το κάρφωμα, να προεξέχει το στριφόνι ίσα-ίσα για να μπορέσετε να βιδώσετε τον σταυρό. Τοποθετήστε τα γκρόβερ και τις ροδέλες και σφίξτε καλά τα παξιμάδια.

Ηλεκτρική σύνδεση καλωδίου σταυρού φαρμακείου LED.


Ηλεκτρική σύνδεση καλωδίου σταυρού φαρμακείου LED.

• Απαιτείται κάλυψη όλου του καλωδίου με σκληρό σπιράλ, σε όλη την διαδρομή του εκτός του καταστήματος. Εντός του καταστήματος το καλώδιο πρέπει να βρίσκεται μέσα σε πλαστικό κανάλι.
• Η προέκταση του καλωδίου γίνεται με αντίστοιχης ποιότητας και διατομής καλώδιο. Τηρήστε τους ηλεκτρολογικούς κανόνες προέκτασης του καλωδίου.
• Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος με σύνδεση του καλωδίου στον ηλεκτρολογικό πίνακα του καταστήματος, σε ανεξάρτητη ασφάλεια 16A.
• Έλεγχος (άνοιγμα - κλείσιμο) της επιγραφής από τον ηλεκτρολογικό πίνακα του καταστήματος μέσω διακόπτη 20Α Μην συνδέσετε οικιακό διακόπτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΔΕΙΟΥΧΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Μετάβαση στην κεντρική σελίδα πληροφοριών υποστήριξης των προϊόντων μας. 

Υποστήριξη

     Η κεντρική σελίδα υποστήριξης περιλαμβάνει βασικές πληροφορίες για την εγκατάσταση, χρήση και service των προϊόντων μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.