Πώς αγοράζω

Πώς αγοράζω.


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Αρχιμήδης Ευγενιάδης
Τηλέφωνα πληροφοριών: 2311242667 - 2311242668 - 6948789011
Fax: 2311242668
[email protected]

Επιλογή προϊόντος - Μελέτη έργου.


     Μεγάλη σημασία πρέπει να δοθεί στην μελέτη της κλασικής επιγραφής led, ακόμη και η επιλογή έτοιμης ηλεκτρονικής επιγραφής led ή σταυρού φαρμακείου led. Αν λόγω απόστασης δεν είναι δυνατή η προσωπική μας παρουσία, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Περιγράψτε μας τηλεφωνικώς ή βγάλτε δύο τρεις φωτογραφίες της πρόσοψης του καταστήματός σας και στείλτε τις μέσω e-mail. Είναι αρκετά για αρχή. Θα ξεκινήσουμε τηλεφωνικές συναντήσεις με ανταλλαγή απόψεων και παρουσιάσεις με εναλλακτικές προτάσεις για να διαλέξετε. Δώστε μεγάλη σημασία σε αυτό το στάδιο, γιατί μία επιγραφή led, πρέπει να περάσει το μήνυμά της μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, να εντυπωσιάσει και να αποτυπωθεί στην μνήμη των περαστικών. Το σίγουρο είναι ότι oι επιγραφές με τεχνολογία led, αξίζουν τα χρήματά τους, γιατί η απόσβεση της αξίας τους γίνεται μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα.

Παραγγελία προϊόντων.


     Σας αποστέλλουμε με φαξ ή e-mail, το Δελτίο παραγγελίας (proforma τιμολογίου), με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες: Στοιχεία τιμολόγησης σας, αναλυτική περιγραφή στα προϊόντα που θα σας αποσταλούν, τράπεζα κατάθεσης προκαταβολής-εξόφλησης, ημερομηνία αποστολής, στοιχεία μεταφορικής κ.λ.π.

Γρήγορη παράδοση μετά την παραγγελία.

 Αποστολή προϊόντων.


Αποστολή στην Αθήνα.

• Mε μεταφορική παράδοση στη πόρτα σας, με πολύ χαμηλό κόστος μεταφορικών.
• Mε μεταφορική δικής σας επιλογής.

 Αποστολή στην Θεσσαλονίκη.

• Παράδοση από την Εταιρεία μας ως την πόρτα σας.
• Παραλαβή από το κατάστημά μας.

Αποστολή σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα:

• Mε μεταφορική (ακόμα και δικής σας επιλογής), με πολύ χαμηλό κόστος μεταφορικών.

 Αποστολή στην Κύπρο:

• Χρησιμοποιούμε κυρίως αεροπορική συγκοινωνία και η παραλαβή γίνεται από το αεροδρόμιο Λάρνακας.
• Με μεταφορική, για δέματα που δεν μπορεί να σταλούν με αεροπλάνο.
• Με μεταφορική καθ' υπόδειξη πελάτη.

Πολύ χαμηλό κόστος μεταφορικών.

Πληρωμή προϊόντων.


     Σαν προκαταβολή ορίζεται το 30% της συνολικής αξίας του τιμολογίου και πληρώνεται κατά την έναρξη της παραγγελίας σας. Η εξόφληση γίνεται την ημέρα παραλαβής από το κατάστημα ή την ημέρα αποστολής. Πληρωμές από απόσταση γίνονται με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό όψεως της εταιρείας μας. Για έτοιμα προϊόντα που παραλαμβάνονται από το κατάστημά μας, δεν απαιτείται προκαταβολή.

Για τιμολόγια άνω των € 500,00 με ΦΠΑ, η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με κατάθεση σε λογαριασμό όψεως της εταιρείας μας.

Επιστροφή προϊόντων.


     Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής των χρημάτων σας. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει για 14 ημερολογιακές ή 10 εργάσιμες ημέρες, από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Το προϊόν επιστρέφεται αμεταχείριστο, χωρίς καμία φθορά και με την αρχική του συσκευασία. Το δικαίωμα αναίτιας επιστροφής δεν ισχύει για προϊόντα ειδικής παραγγελίας.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στον κάτω σύνδεσμο.

Επιστροφή προϊόντων

Εγγύηση προϊόντων.


     Δύο χρόνια γραπτή εγγύηση, για όλες τις επιγραφές LED και σταυρούς φαρμακείων. Μετά την πάροδο των δύο ετών, για τα προϊόντα εκτός εγγύησης, η εταιρεία μας συνεχίζει να παρέχει ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη για όλη την διάρκεια της ζωής των προϊόντων της. Δεν υπάρχει κίνδυνος για την αγορά ενός σταυρού φαρμακείου ή μιας επιγραφής LED. Εάν σε 14 ημέρες δεν είσαστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που αγοράσατε, η εταιρεία μας θα το πάρει πίσω και θα επιστρέψει τα χρήματά σας. (Το δικαίωμα αναίτιας επιστροφής δεν ισχύει για προϊόντα ειδικής παραγγελίας.)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση κάντε κλικ στον κάτω σύνδεσμο.

Εγγύηση προϊόντων

Όλα τα προϊόντα, είναι δικής μας κατασκευής.

Made in Greece - Ελληνικής κατασκευής.


Όλα τα προϊόντα είναι Ελληνικής, δικής μας κατασκευής. Άριστη ποιότητα πρώτων υλών. Μόνιμη παρακαταθήκη ανταλλακτικών.

Μετάβαση στην σελίδα πληροφοριών για την εταιρεία μας. 

Εταιρεία

Τα σχόλια είναι κλειστά.